Tentang Kami

Saha Kami

GreenPlains didirikeun taun 2009. salaku salah sahiji pabrik produk irigasi anu paling khusus, komitmen pikeun nyayogikeun solusi produk irigasi pikeun pangguna global, anu mingpin industri kalayan kualitas produk anu luhur sareng reputasi anu hadé dina pasar internasional.

Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, GreenPlains parantos janten pabrik produk irigasi anu kawéntar di dunya. Dina bidang produksi produk irigasi, GreenPlains parantos netepkeun téknologi sareng kaunggulan mérek na. Utamana dina bidang klep PVC, Filter, Drippers, sareng Mini Valve and Fittings, GreenPlains parantos janten salah sahiji mérek terkenal di Cina.

Naon Urang Laksanakeun

GreenPlains khusus pikeun R&D, produksi, sareng pamasaran produk irigasi. Lokakarya produksi ngagaduhan langkung ti 400 cetakan. Produksi kaasup PVC Ball Valves, PVC Butterfly Valves, PVC Check Valves, Foot Valves, Hydraul Control Valve, Air Valve, Filter, Drippers, Sprinklers, Drip tape, sareng Mini Valves, Fittings, Clamp Saddle, Pupuk Injectors Venturi, PVC LayFlat Selang sareng Fittings, Alat sareng seueur produk sanés. Sajumlah produk sareng téknologi parantos kéngingkeun patén-patén nasional.

Kumaha Urang Menang

Tim R&D propésional, kami nyayogikeun jasa mandeg ti desain produk, desain kapang & ngawangun ka pabrik produk;

Kami parantos kéngingkeun sertifikasi sistem mutu ISO9001 ti SGS. Kami mumpuni sareng sistem manajemen anu maju sareng tim manajemen anu canggih. Kami ngawaskeun sareng ngalacak sadaya prosés ti panempatan PO dugi ka pangiriman barang pikeun unggal order via ERP, MES, sistem manajemen gudang dimensi, sareng sistem kualitas ISO9001; kami ngadalikeun kualitas unggal produk tunggal sareng nyayogikeun produk sareng jasa anu épéktip pikeun palanggan di sakumna dunya.

Desain
%
Pangwangunan
%
Merek
%

Misi Kami: