Dripper Alfa PC

Pedaran pondok:

Konfigurasi dibentuk ku mémbran sentral anu ngahususkeun bagian outlet nalika tekanan beban ningkat

Mémbran dikandung dina cangkang gampang-ngabongkar pikeun mempermudah beberesih, upami perlu


  • Tempat Asalna: Hebei, Cina
  • Ngaran mérek: Greenplains
  • Aplikasi: Umum, Irigasi Tatanén
  • Pamakéan: Sistem Irigasi Ngahémat Cai
  • Téknologi: Téhnologi Ngahémat Cai
  • Palabuhan: Tianjin, Cina
  • Bahan: PP
  • Warna: Biru / Hideung / Coklat
  • Aliran: 2l / h 4l / h 8l / h 16l / h
  • Detil Produk

    FAQS

    Tanda Produk

    gn

    2L / H

    ghm

    4L / H

     

     

    dbf

    8L / H

     

    fb

    16L / H

     

     

    Konfigurasi dibentuk ku mémbran sentral anu ngahususkeun bagian outlet nalika tekanan beban ningkat

    Mémbran dikandung dina cangkang gampang-ngabongkar pikeun mempermudah beberesih, upami perlu

    Saringan anu disarankeun:

    130 mikron / 120 bolong.

     

    APLIKASI:

    Utamana dianjurkeun nalika kapasitas anu pas diperyogikeun, dina taneuh anu teu rata sareng dimana peryogi anu nyéépkeun mandiri.

    BAHAN ATAH:

    Lebetkeun sareng tutup tina polipropilén anu anti stabil UV. Membran didamel tina bahan silikon.

    SPESIFIKASI:

    -Self-santunan dibasajankeun 1.0 dugi 3.5 bar (tina 10 dugi 35 mca)

    Variasi maksimum ngeunaan kapasitas nominal: + 7,5%

    -Self-santunan diala ku mémbran bahan khusus anu didamel pikeun ngajaga élastisitas anu diperyogikeun, bahkan dina kaayaan sesah panggunaan.

     

    Inlet sareng tutup didamel tina bahan anu tiasa ngajamin tahan résistansi agén atmosfir sareng fenomena korosi kusabab kasuburan, sareng daya tahan dina waktos Outlet kalayan kantétan pikeun tabung mikro 03.5 × 6 Sadia dina 2/4/8/16 l / h kalayan basa warna béda pikeun ngamungkinkeun

    idéntifikasi kapasitas langsung:

    Dasar biru 2l / jam langit, basa hideung 4l / jam, dasar biru 8l / jam, dasar coklat 16 l / jam

     

    LAYANAN KAMI

    1. Réspon gancang, éfisién, sareng propésional dina 24 jam, 14 jam jasa online.
    2. 10 taun pangalaman manufaktur dina widang tatanén.
    3. Dukungan téknis sareng solusi ku kepala insinyur.
    4. Sistem kontrol kualitas & tim ketat, reputasi tinggi di pasar.
    5. rentang pinuh produk irigasi pikeun pilihan.
    6. jasa OEM / ODM.
    7. Narima conto sampel sateuacan Pesenan Massa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun perusahaan manufaktur atanapi dagang?

    Kami produsén terkenal sistem irigasi di dunya kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri.

    2. Naha anjeun nawiskeun jasa OEM?

    Leres. Produk kami dumasar kana GreenPlains Brand. Kami nawiskeun jasa OEM, kalayan kualitas anu sami. Tim R&D urang bakal ngarancang produk numutkeun kabutuhan pelanggan.
    3. naon MOQ anjeun?

    Masing-masing produk gaduh MOQ anu sanés, Punten kontak penjualan
    4. Naon lokasi perusahaan anjeun?

    Lokasina di Langfang, HEBEI, CHINA. Butuh 2 jam ti Tianjin ka perusahaan urang nganggo mobil.
    5. Kumaha carana kénging conto?

    Kami bakal ngintunkeun anjeun sampel gratis sareng angkutan barang dikumpulkeun.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami