Stasion Filter Otomatis

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQS

Tanda Produk

Stasion filter ngagaduhan backwash anu éfisién pisan, produksi kontinyu otomatis. Konsumsi cai lemah sareng desain kompak, sistem ngarobih siklus backwash na sacara otomatis diantawis unit pikeun mastikeun kaluaran konstan sareng rugi tekanan minimal. Sistem saringan disk otomatis kalayan elemen nyaring disk kalayan 2 ″ / 3 ″ / 4 valve klep backwash, manifolds, controller. Gampang dipasang.

Kaunggulan

1. Pinuh otomatis kontinyu dina-beberesih diri; konsumsi cai lemah; Desain kompak; Leungiteun tekanan rendah.

2. Ngaoptimalkeun kinerja sareng ngaminimalkeun frékuénsi pangropéa.

3. Panghematan maksimum cai kalayan éfisién dina pencuci baju.

4. Sistem filter Disk nyaéta per-dirakit sareng gampang dioperasikeun.

5. Konfigurasi modél ngamungkinkeun desain numutkeun kahoyong pelanggan atanapi kasadiaan rohangan.

6. Bahan anticorrosion anu béda bakal dianggo numutkeun kaayaan lingkungan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun perusahaan manufaktur atanapi dagang?

    Kami produsén terkenal sistem irigasi di dunya kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri.

    2. Naha anjeun nawiskeun jasa OEM?

    Leres. Produk kami dumasar kana GreenPlains Brand. Kami nawiskeun jasa OEM, kalayan kualitas anu sami. Tim R&D urang bakal ngarancang produk numutkeun kabutuhan pelanggan.
    3. naon MOQ anjeun?

    Masing-masing produk gaduh MOQ anu sanés, Punten kontak penjualan
    4. Naon lokasi perusahaan anjeun?

    Lokasina di Langfang, HEBEI, CHINA. Butuh 2 jam ti Tianjin ka perusahaan urang nganggo mobil.
    5. Kumaha carana kénging conto?

    Kami bakal ngintunkeun anjeun sampel gratis sareng angkutan barang dikumpulkeun.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk