Taros Kami

973944281

Alamat

Zona Industri Bafang, Dacheng, Kota Langfang, Propinsi Hebei, Cina

Telepon

Penjualan: 0086-15533400970

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami