Sarat jeung Kaayaan cookie

1. Harti Émbaran Pribadi

Inpormasi lengkep ngeunaan kunjungan anjeun kana halaman wéb sareng sumber anu anjeun aksés. Cookie ngumpulkeun sababaraha inpormasi, sapertos alamat IP, sistem operasi, sareng browser anu dianggo.

Gumantung kana halaman wéb anu dilongok, sababaraha halaman tiasa ngagaduhan bentuk anu ngumpulkeun inpormasi ngeunaan anjeun, sapertos nami anjeun, nomer kode pos, alamat E-mail, jst.

2. Kawijakan Cookie Kami

Cookie digunakeun pikeun ngaoptimalkeun pangalaman halaman wéb anjeun dumasar kana interaksi jaman baheula sareng situs éta. Cookie diunduh sareng disimpen ku panyungsi Internét nalika halaman wéb diakses pikeun pertama kalina. Cookie anu disimpen dianggo dina kunjungan salajengna pikeun ningkatkeun pidangan halaman wéb.

Cookie tiasa dipeungpeuk atanapi dihapus dina kasus sapertos kitu dimana anjeun henteu satuju ngagaduhan Cookie. Nanging, ku ngalakukeun éta, halaman wéb henteu tiasa dimuat, atanapi fungsi-fungsi halaman wéb anu sanés tiasa teu leres fungsina, kusabab diblokir Cookie.

Catetan: Ayeuna, henteu aya Cookie anu dianggo dina halaman wéb kami anu ngumpulkeun inpormasi anu tiasa dianggo pikeun ngaidentipikasi anjeun nyalira.

Kumaha ngatur sareng mupus Cookies

Cookies tiasa dipeungpeuk atanapi dihapus ngalangkungan pangotéktak "Setup" (atanapi "Alat"). Hiji pilihan nyaéta pikeun nampi atanapi nolak sadayana Cookie. Pilihan anu kadua nyaéta nampi cookies khusus tina halaman wéb khusus. Browser tiasa disetél pikeun disaluyukeun supados tiasa ngabéjaan anjeun nalika anjeun nampi Cookie. Manajemén Cookies sareng cara mupus na bervariasi sareng panyungsi khusus. Sadaya panyungsi beda-beda dina titik ieu. Dina raraga mariksa kumaha pangotéktak anjeun ngatur cookies, punten nganggo fungsi bantosan dina panyungsi anjeun.