Driptape- APOLLO

Pedaran pondok:

Drip tape tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun paningkatan sareng efisiensi panggunaan cai, sareng ningkatkeun kualitas panén ku nempatkeun cai sareng pupuk di tempat anu anjeun peryogikeun. Pilih jarak émisi ti 10 dugi ka 60 cm-kalayan henteu nambihkeun biaya -kanggo panempatan anu tepat sareng kalenturan nalika ngarancang sistem anjeun. Milarian pita anu sampurna pikeun aplikasi anjeun kalayan rupa-rupa tingkat aliran anu sayogi, kandel témbok, sareng diaméter internal.


  • Tempat Asalna: Hebei, Cina
  • Ngaran mérek: Greenplains
  • Aplikasi: Umum, Irigasi Tatanén
  • Pamakéan: Sistem Irigasi Ngahémat Cai
  • Téknologi: Téhnologi Ngahémat Cai
  • Palabuhan: Tianjin, Cina
  • Detil Produk

    FAQS

    Tanda Produk

     

    Drip tape tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun paningkatan sareng efisiensi panggunaan cai, sareng ningkatkeun kualitas panén ku nempatkeun cai sareng pupuk di tempat anu anjeun peryogikeun. Pilih jarak émisi ti 10 dugi ka 60 cm-kalayan henteu nambihkeun biaya -kanggo panempatan anu tepat sareng kalenturan nalika ngarancang sistem anjeun. Milarian pita anu sampurna pikeun aplikasi anjeun kalayan rupa-rupa tingkat aliran anu sayogi, kandel témbok, sareng diaméter internal.

    Fitur

    Pilihan jarak émisi pikeun sadaya taneuh
    Pilihan tingkat aliran pangpanjangna
    Pangiriman cai sareng pupuk anu leres
    Résistansi clogging unggulan

    Aplikasi

    Pepelakan barisan
    Lansekap
    Imah kaca
    Sayuran
    Pepelakan industri
    Sistem gravitasi
    Plot rumah tangga leutik

    LAYANAN KAMI

    1. Réspon gancang, éfisién, sareng propésional dina 24 jam, 14 jam jasa online.
    2. 10 taun pangalaman manufaktur dina widang tatanén.
    3. Dukungan téknis sareng solusi ku kepala insinyur.
    4. Sistem kontrol kualitas & tim ketat, reputasi tinggi di pasar.
    5. rentang pinuh produk irigasi pikeun pilihan.
    6. jasa OEM / ODM.
    7. Narima conto sampel sateuacan Pesenan Massa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun perusahaan manufaktur atanapi dagang?

    Kami produsén terkenal sistem irigasi di dunya kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri.

    2. Naha anjeun nawiskeun jasa OEM?

    Leres. Produk kami dumasar kana GreenPlains Brand. Kami nawiskeun jasa OEM, kalayan kualitas anu sami. Tim R&D urang bakal ngarancang produk numutkeun kabutuhan pelanggan.
    3. naon MOQ anjeun?

    Masing-masing produk gaduh MOQ anu sanés, Punten kontak penjualan
    4. Naon lokasi perusahaan anjeun?

    Lokasina di Langfang, HEBEI, CHINA. Butuh 2 jam ti Tianjin ka perusahaan urang nganggo mobil.
    5. Kumaha carana kénging conto?

    Kami bakal ngintunkeun anjeun sampel gratis sareng angkutan barang dikumpulkeun.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk