HD Foot Valve

Pedaran pondok:

KAPI KAKI didamel sapinuhna sareng bahan plastik anu tahan pisan sareng teras-terasan sareng unsur-unsur stainless steel, anu ngamungkinkeun mastikeun kinerja anu optimal dina sagala jinis kaayaan damel. Sadaya ieu babarengan sareng panerapan dina desain sareng modél polyvalénsi modular na, ngajantenkeun unsur konci dina desain fasilitas na.


  • Tempat Asalna: Hebei, Cina
  • Ngaran mérek: Greenplains
  • Aplikasi: Umum, Irigasi Tatanén
  • Pamakéan: Sistem Irigasi Ngahémat Cai
  • Téknologi: Téhnologi Ngahémat Cai
  • Palabuhan: Tianjin, Cina
  • Bahan: PA
  • Warna: Hideung
  • Ukuran: 2 "- 4"
  • Detil Produk

    FAQS

    Tanda Produk

    gr

    HD Foot Valve -Female thread 2 ″ -4 ″

     

    dbf

    HD Foot Valve -Socket 110-200

     

     

    KAPI KAKI didamel sapinuhna sareng bahan plastik anu tahan pisan sareng teras-terasan sareng unsur-unsur stainless steel, anu ngamungkinkeun mastikeun kinerja anu optimal dina sagala jinis kaayaan damel. Sadaya ieu babarengan sareng panerapan dina desain sareng modél polyvalénsi modular na, ngajantenkeun unsur konci dina desain fasilitas na.

     

    资源 a1

    LAYANAN KAMI

    1. Réspon gancang, éfisién, sareng propésional dina 24 jam, 14 jam jasa online.
    2. 10 taun pangalaman manufaktur dina widang tatanén.
    3. Dukungan téknis sareng solusi ku kepala insinyur.
    4. Sistem kontrol kualitas & tim ketat, reputasi tinggi di pasar.
    5. rentang pinuh produk irigasi pikeun pilihan.
    6. jasa OEM / ODM.
    7. Narima conto sampel sateuacan Pesenan Massa.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun perusahaan manufaktur atanapi dagang?

    Kami produsén terkenal sistem irigasi di dunya kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri.

    2. Naha anjeun nawiskeun jasa OEM?

    Leres. Produk kami dumasar kana GreenPlains Brand. Kami nawiskeun jasa OEM, kalayan kualitas anu sami. Tim R&D urang bakal ngarancang produk numutkeun kabutuhan pelanggan.
    3. naon MOQ anjeun?

    Masing-masing produk gaduh MOQ anu sanés, Punten kontak penjualan
    4. Naon lokasi perusahaan anjeun?

    Lokasina di Langfang, HEBEI, CHINA. Butuh 2 jam ti Tianjin ka perusahaan urang nganggo mobil.
    5. Kumaha carana kénging conto?

    Kami bakal ngintunkeun anjeun sampel gratis sareng angkutan barang dikumpulkeun.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk