Pas Irigasi- Taman Seri 17MM (POM)

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQS

Tanda Produk

Taman Seri (POM) 17 mm pas Driplines sareng selang irigasi PE

Barbed pikeun pas anu aman sareng instalasi anu gampang tanpa clamp, lem atanapi alat

Tahan UV sahingga tahan panas, panonpoé langsung, sareng bahan kimia kasar

Konstruksi sapotong pikeun kakuatan tambahan, daya tahan sareng kinerja jangka panjang


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun perusahaan manufaktur atanapi dagang?

    Kami produsén terkenal sistem irigasi di dunya kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri.

    2. Naha anjeun nawiskeun jasa OEM?

    Leres. Produk kami dumasar kana GreenPlains Brand. Kami nawiskeun jasa OEM, kalayan kualitas anu sami. Tim R&D urang bakal ngarancang produk numutkeun kabutuhan pelanggan.
    3. naon MOQ anjeun?

    Masing-masing produk gaduh MOQ anu sanés, Punten kontak penjualan
    4. Naon lokasi perusahaan anjeun?

    Lokasina di Langfang, HEBEI, CHINA. Butuh 2 jam ti Tianjin ka perusahaan urang nganggo mobil.
    5. Kumaha carana kénging conto?

    Kami bakal ngintunkeun anjeun sampel gratis sareng angkutan barang dikumpulkeun.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami