Klep mini irigasi- PUMA

Pedaran pondok:

Konektor anu bermutu tinggi anu dianggo dina aplikasi tatanén pikeun mastikeun aliran cai tina pipa utama pe kana driplines anu dipager ku ipis. Sealing karét diperyogikeun pikeun sambungan sareng pipa utami. Patalina sareng dripline dilakukeun ku nut. Kusabab sambungan klep, aliran cai tiasa dipareuman atanapi disaluyukeun kana jumlah anu dipikahoyong.


  • Tempat Asalna: Hebei, Cina
  • Ngaran mérek: Greenplains
  • Aplikasi: Umum, Irigasi Tatanén
  • Pamakéan: Sistem Irigasi Ngahémat Cai
  • Téknologi: Téhnologi Ngahémat Cai
  • Palabuhan: Tianjin, Cina
  • Bahan: PP
  • Warna: Hideung / Biru
  • Ukuran: 16mm / 20mm
  • Detil Produk

    FAQS

    Tanda Produk

    70

    Klep mini irigasi- PUMA

    16mm / 20mm Drip tape valves

     

    Konektor anu bermutu tinggi anu dianggo dina aplikasi tatanén pikeun mastikeun aliran cai tina pipa utama pe kana driplines anu dipager ku ipis. Sealing karét diperyogikeun pikeun sambungan sareng pipa utami. Patalina sareng dripline dilakukeun ku nut. Kusabab sambungan klep, aliran cai tiasa dipareuman atanapi disaluyukeun kana jumlah anu dipikahoyong.

     

    Klep pita netes nyambungkeun unsur-unsur anu digunakeun dina sistem irigasi nalika masang kasét netes anu témbok ipis.
    Éta dipaké pikeun nyambungkeun pita netes kana pipa PE anu nyupiran sawah ku cai.
    Panyambung kalayan diaméter 16 mm idéal pikeun nyambungkeun kasét netes kalayan panjang garis dugi ka 200 m, sareng klep ngamungkinkeun mareuman bagian anu dinamis tanpa kedah mareuman irigasi.
    Bahan anu didamelna tahan ka suhu ekstrim sareng radiasi UV.
    Konektor ieu penting pisan dina pangwangunan sistem irigasi kalayan ngagunakeun kasét netes.
    Bentukna distandarkeun sareng cocog sareng pita netes témbok ipis sanés dina pasaran.
    Pilihan ageung tina perlengkapan ieu ngamungkinkeun panggunaan dina sababaraha konfigurasi konéksi (nganggo pipa, nganggo serat, kasét anu sanés).

    新款阀门

    LAYANAN KAMI

    1. Réspon gancang, éfisién, sareng propésional dina 24 jam, 14 jam jasa online.
    2. 10 taun pangalaman manufaktur dina widang tatanén.
    3. Dukungan téknis sareng solusi ku kepala insinyur.
    4. Sistem kontrol kualitas & tim ketat, reputasi tinggi di pasar.
    5. rentang pinuh produk irigasi pikeun pilihan.
    6. jasa OEM / ODM.
    7. Narima conto sampel sateuacan Pesenan Massa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun perusahaan manufaktur atanapi dagang?

    Kami produsén terkenal sistem irigasi di dunya kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri.

    2. Naha anjeun nawiskeun jasa OEM?

    Leres. Produk kami dumasar kana GreenPlains Brand. Kami nawiskeun jasa OEM, kalayan kualitas anu sami. Tim R&D urang bakal ngarancang produk numutkeun kabutuhan pelanggan.
    3. naon MOQ anjeun?

    Masing-masing produk gaduh MOQ anu sanés, Punten kontak penjualan
    4. Naon lokasi perusahaan anjeun?

    Lokasina di Langfang, HEBEI, CHINA. Butuh 2 jam ti Tianjin ka perusahaan urang nganggo mobil.
    5. Kumaha carana kénging conto?

    Kami bakal ngintunkeun anjeun sampel gratis sareng angkutan barang dikumpulkeun.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami