Warta

  • The quality of water for irrigation

    Kualitas cai pikeun irigasi

    Kualitas cai sareng ciri na mangaruhan tumuh pepelakan, struktur taneuh sareng sistem irigasi nyalira. Kualitas cai irigasi utamina nunjukkeun kana komposisi fisik sareng kimia, atanapi langkung lengkepna tentang komposisi mineral cai sareng ayana ...
    Maca deui
  • Industry News

    Warta Industri

    Kami paméran salaku paméran di 123rd Spring Canton Fair. Di tempat paméran, kami nampi langkung ti 30 perusahaan sareng konsumén ti Wétan Tengah, India, Mesir, Éropa sareng Cina. Dina negosiasi, produk perusahaan parantos kéngingkeun palanggan kalayan harga anu saé sareng luhur ...
    Maca deui
  • Company News

    Warta Perusahaan

    Pabrik anyar kami direlokasi di Méi 2015, anu ngalangkungan 20.000 ㎡ daérah darat. Wangunanana kalebet produksi, gudang, sareng kantor, sareng kamar asrama. Dilengkepan ku mesin canggih sareng manajemén anu mumpuni, Greenplains yakin bakal nampi tantangan anu langkung luhur, sareng nyiptakeun masa depan anu langkung saé.
    Maca deui