Klep bal bola union ganda

Pedaran pondok:

Pelarut Semén Ganda Ball Valves ngagaduhan dua ujung union sahingga klep tiasa diturunkeun tina pipa pikeun perbaikan atanapi perbaikan. Klepna sayogi salaku PVC Double Union Ball Valves kalayan serat sareng tungtung pelarut dina ukuran kaisar.

Klep PVC kami nawiskeun résistansi kana rupa-rupa bahan kimia, sajaba ti nawiskeun pangaruh anu luhur sareng kakuatan tarik anu luhur. Gampang dirakit nganggo panyegelan anu sampurna dina sadaya kaayaan, klep bola union Double kami tiasa dianggo pikeun sababaraha aplikasi sareng beroperasi dina tekanan anu dianggo dugi ka 16 bar, gumantung kana ukuranana.


  • Tempat Asalna: Hebei, Cina
  • Ngaran mérek: Greenplains
  • Aplikasi: Umum, Irigasi Tatanén
  • Pamakéan: Sistem Irigasi Ngahémat Cai
  • Téknologi: Téhnologi Ngahémat Cai
  • Palabuhan: Tianjin, Cina
  • Bahan: U-PVC
  • Warna: Gary
  • Ukuran: 32-110 1 "-4"
  • Detil Produk

    FAQS

    Tanda Produk

    wfe

     

    Pelarut Semén Ganda Ball Valves ngagaduhan dua ujung union sahingga klep tiasa diturunkeun tina pipa pikeun perbaikan atanapi perbaikan. Klepna sayogi salaku PVC Double Union Ball Valves kalayan serat sareng tungtung pelarut dina ukuran kaisar.

    Klep PVC kami nawiskeun résistansi kana rupa-rupa bahan kimia, sajaba ti nawiskeun pangaruh anu luhur sareng kakuatan tarik anu luhur. Gampang dirakit nganggo panyegelan anu sampurna dina sadaya kaayaan, klep bola union Double kami tiasa dianggo pikeun sababaraha aplikasi sareng beroperasi dina tekanan anu dianggo dugi ka 16 bar, gumantung kana ukuranana.

     

    Fiturna
    1. Ukuran tina 1 ″ dugi ka 4 ″
    2. ANSI 、 BS 、 DIN 、 BSPT standar sayogi
    3. Kalayan ujung benang atanapi tungtung stop kontak
    4. Instalasi gampang nganggo kacang uni anu diperketat
    5. Ngarecahna garis gampang tanpa masang serikat tambahan
    6. Desain port pangwatesan aliran minimum
    7. Pangemasan ageung atanapi pangemasan masing-masing ku kotak

     

    LAYANAN KAMI

    1. Réspon gancang, éfisién, sareng propésional dina 24 jam, 14 jam jasa online.
    2. 10 taun pangalaman manufaktur dina widang tatanén.
    3. Dukungan téknis sareng solusi ku kepala insinyur.
    4. Sistem kontrol kualitas & tim ketat, reputasi tinggi di pasar.
    5. rentang pinuh produk irigasi pikeun pilihan.
    6. jasa OEM / ODM.
    7. Narima conto sampel sateuacan Pesenan Massa.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun perusahaan manufaktur atanapi dagang?

    Kami produsén terkenal sistem irigasi di dunya kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri.

    2. Naha anjeun nawiskeun jasa OEM?

    Leres. Produk kami dumasar kana GreenPlains Brand. Kami nawiskeun jasa OEM, kalayan kualitas anu sami. Tim R&D urang bakal ngarancang produk numutkeun kabutuhan pelanggan.
    3. naon MOQ anjeun?

    Masing-masing produk gaduh MOQ anu sanés, Punten kontak penjualan
    4. Naon lokasi perusahaan anjeun?

    Lokasina di Langfang, HEBEI, CHINA. Butuh 2 jam ti Tianjin ka perusahaan urang nganggo mobil.
    5. Kumaha carana kénging conto?

    Kami bakal ngintunkeun anjeun sampel gratis sareng angkutan barang dikumpulkeun.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami