Tentang Kami

DCIM100MEDIADJI_0156.JPG

Saha Kami

GreenPlains, salaku salah sahiji pabrik produk irigasi khusus anu didirikeun taun 2009, komitmen pikeun nyayogikeun solusi produk irigasi pikeun pangguna global. Kami mingpin industri kalayan kualitas produk anu luhur sareng reputasi anu saé di pasar internasional.

Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, GreenPlains parantos janten pabrikan produk irigasi anu kawéntar di dunya. Dina bidang pembuatan produk irigasi, GreenPlains parantos netepkeun téknologi sareng kaunggulan mérek na. Dina hal klep PVC, Filter, Drippers, sareng Mini Valve sareng Fittings, GreenPlains parantos janten Cina mangrupikeun mérek terkenal.

800-533

Naon Urang Laksanakeun

GreenPlains khusus pikeun R&D, produksi, sareng pamasaran produk irigasi. Lokakarya produksi ngagaduhan langkung ti 400 cetakan. Produksi kaasup PVC Ball Valves, PVC Butterfly Valves, PVC Check Valves, Foot Valves, Hydraul Control Valves, Air Valve, Filter, Drippers, Sprinklers, Drip tape, sareng Mini Valves, Fittings, Clamp Saddle, Pupuk Injectors Venturi, PVC LayFlat Selang sareng Fittings, Alat sareng seueur produk sanés. Sajumlah produk sareng téknologi parantos kéngingkeun patén-patén nasional.

Kumaha Urang Menang

Tim R&D propésional, kami nyayogikeun jasa mandeg ti desain produk, desain kapang & ngawangun ka pabrik produk;

Kami parantos kéngingkeun sertifikasi sistem mutu ISO9001 ti SGS. Kami mumpuni sareng sistem manajemen anu canggih sareng tim manajemen anu canggih. Kami ngawaskeun sareng ngalacak sadaya prosés tina panempatan PO dugi ka ngintunkeun barang pikeun unggal order ngalangkungan ERP, MES, sistem manajemen gudang diménsi sareng sistem kualitas ISO9001; kami ngadalikeun kualitas unggal produk tunggal sareng nyayogikeun produk sareng jasa hemat biaya pikeun konsumén urang di panjuru dunya.

Desain
%
Pangwangunan
%
Merek
%

SERTIPIKAT

Misi Kami: