Tekanan Éléktrik Ngadukung Klep 3-W Solenoid Plastik & Pilot-2 ″ / 3 ″ / 4 ″

Pedaran pondok:

Katup Kontrol Hidrolik -AMA mangrupikeun klep kontrol diaphragm anu dioperasikeun ku hidrolik anu muka sareng nutup salaku réspon paréntah tekanan lokal atanapi jauh.


  • Tempat Asalna: Hebei, Cina
  • Ngaran mérek: Greenplains
  • Aplikasi: Umum, Irigasi Tatanén
  • Pamakéan: Sistem Irigasi Ngahémat Cai
  • Téknologi: Téhnologi Ngahémat Cai
  • Palabuhan: Tianjin, Cina
  • Detil Produk

    FAQS

    Tanda Produk

    150

    Listrik Tekanan ngadukung Klep 3-W Solenoid Plastik & Pilot-2 ″ / 3 ″ / 4 ″

    Fitur sareng Mangpaat
    Klep Kontrol Hidrolik
    Tekanan Baris disetir
    Hidrolik dikawasa On / off

    Dirékayasa Plastik Klep sareng Desain Kelas Industri
    Diadaptasi dina situs kana rupa-rupa koneksi tungtung
    ukuran sareng jinisna
    Kacida awét, tahan kimia sareng kavitasi

    Unitized Flexible Super Travel Diafragma sareng Pitunjuk
    Peraturan anu akurat sareng stabil kalayan panutupan lancar
    Meryogikeun tekanan aktuasi rendah
    Nyegah erosi diafragma sareng distorsi
    Sederhana Dina-Line Inspeksi sareng Jasa

    Aplikasi Khas
    Sistem Irigasi Komputerisasi
    Pusat Distribusi
    Sistem Irigasi Tekanan Dipasok Rendah
    Sistem Irigasi Ngahemat Énergi

    LAYANAN KAMI

    1. Réspon gancang, éfisién, sareng propésional dina 24 jam, 14 jam jasa online.
    2. 10 taun pangalaman manufaktur dina widang tatanén.
    3. Dukungan téknis sareng solusi ku kepala insinyur.
    4. Sistem kontrol kualitas & tim ketat, reputasi tinggi di pasar.
    5. rentang pinuh produk irigasi pikeun pilihan.
    6. jasa OEM / ODM.
    7. Narima conto sampel sateuacan Pesenan Massa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun perusahaan manufaktur atanapi dagang?

    Kami produsén terkenal sistem irigasi di dunya kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri.

    2. Naha anjeun nawiskeun jasa OEM?

    Leres. Produk kami dumasar kana GreenPlains Brand. Kami nawiskeun jasa OEM, kalayan kualitas anu sami. Tim R&D urang bakal ngarancang produk numutkeun kabutuhan pelanggan.
    3. naon MOQ anjeun?

    Masing-masing produk gaduh MOQ anu sanés, Punten kontak penjualan
    4. Naon lokasi perusahaan anjeun?

    Lokasina di Langfang, HEBEI, CHINA. Butuh 2 jam ti Tianjin ka perusahaan urang nganggo mobil.
    5. Kumaha carana kénging conto?

    Kami bakal ngintunkeun anjeun sampel gratis sareng angkutan barang dikumpulkeun.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami