Pas Irigasi- Taman Seri 17MM (POM)

Pedaran pondok:

Taman Seri (POM) 17 mm pas Driplines sareng selang irigasi PE

Barbed pikeun pas anu aman sareng instalasi anu gampang tanpa clamp, lem atanapi alat

Tahan UV sahingga tahan panas, panonpoé langsung, sareng bahan kimia kasar

Konstruksi sapotong pikeun kakuatan tambahan, daya tahan sareng kinerja jangka panjang


  • Tempat Asalna: Hebei, Cina
  • Ngaran mérek: Greenplains
  • Aplikasi: Umum, Irigasi Tatanén
  • Pamakéan: Sistem Irigasi Ngahémat Cai
  • Téknologi: Téhnologi Ngahémat Cai
  • Palabuhan: Tianjin, Cina
  • Detil Produk

    FAQS

    Tanda Produk

    Taman Seri (POM) 17 mm pas Driplines sareng selang irigasi PE

    Barbed pikeun pas anu aman sareng instalasi anu gampang tanpa clamp, lem atanapi alat

    Tahan UV sahingga tahan panas, panonpoé langsung, sareng bahan kimia kasar

    Konstruksi sapotong pikeun kakuatan tambahan, daya tahan sareng kinerja jangka panjang









  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun perusahaan manufaktur atanapi dagang?

    Kami produsén terkenal sistem irigasi di dunya kalayan langkung ti 10 taun pangalaman industri.

    2. Naha anjeun nawiskeun jasa OEM?

    Leres. Produk kami dumasar kana GreenPlains Brand. Kami nawiskeun jasa OEM, kalayan kualitas anu sami. Tim R&D urang bakal ngarancang produk numutkeun kabutuhan pelanggan.
    3. naon MOQ anjeun?

    Masing-masing produk gaduh MOQ anu sanés, Punten kontak penjualan
    4. Naon lokasi perusahaan anjeun?

    Lokasina di Langfang, HEBEI, CHINA. Butuh 2 jam ti Tianjin ka perusahaan urang nganggo mobil.
    5. Kumaha carana kénging conto?

    Kami bakal ngintunkeun anjeun sampel gratis sareng angkutan barang dikumpulkeun.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami