Warta

  • Our factory 2021

    Pabrik urang 2021

      GreenPlains, salaku salah sahiji pabrik produk irigasi anu paling khusus, mingpin industri kalayan kualitas produk anu luhur sareng reputasi anu saé di pasar internasional. Kami maju pikeun kakhususan kami: 1. Tim R&D Profesional, kami nyayogikeun layanan mandeg ti produk de ...
    Maca deui
  • Dissolved oxygen and Sunlit water in irrigation water

    Oksigén anu leyur sareng cai Sun Sun dina cai irigasi

      Oksigén molekular anu leyur dina cai disebut oksigén leyur sareng biasana ditandaan salaku D0. Jumlah oksigén anu leyur dina cai permukaan nyaéta 5-10mg / L. Nalika aya angin anu kuat sareng ombak, oksigén anu leyur dina cai tiasa ngahontal 14mg / L. Jenuh oksigén leyur = leyur oksigén M ...
    Maca deui
  • The quality of water for irrigation

    Kualitas cai pikeun irigasi

    Kualitas cai sareng ciri na mangaruhan tumuh pepelakan, struktur taneuh sareng sistem irigasi nyalira. Kualitas cai irigasi utamina nunjukkeun kana komposisi fisik sareng kimia, atanapi langkung lengkepna tentang komposisi mineral cai sareng ayana ...
    Maca deui
  • Industry News

    Warta Industri

    Kami paméran salaku paméran di 123rd Spring Canton Fair. Di tempat paméran, kami nampi langkung ti 30 perusahaan sareng konsumén ti Wétan Tengah, India, Mesir, Éropa sareng Cina. Dina negosiasi, produk perusahaan parantos kéngingkeun palanggan kalayan harga anu saé sareng luhur ...
    Maca deui
  • Company News

    Warta Perusahaan

    Pabrik anyar kami direlokasi di Méi 2015, anu ngalangkungan 20.000 ㎡ daérah darat. Wangunanana kalebet produksi, gudang, sareng kantor, sareng kamar asrama. Dilengkepan ku mesin canggih sareng manajemén anu mumpuni, Greenplains yakin bakal nampi tantangan anu langkung luhur, sareng nyiptakeun masa depan anu langkung saé.
    Maca deui